Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Simply Verona

Op de precaire leeftijd van 15 jaar zorgt Verona van de Leur voor een storm in de turnwereld door de meest succesvolle Nederlandse turnster te worden die Nederland ooit heeft voortgebracht. Haar opmerkelijke talent brengt vele gouden medailles, geld en roem. Hoewel het lijkt alsof ze op de top van de wereld staat, verliest ze de controle over haar leven. Misbruikt en gebruikt door de mensen die het dichtst bij haar staan, verliest Verona alles waar ze zo hard voor gewerkt heeft.

De wereldkampioen is voor dat ze het weet dakloos en zonder een cent te hebben beland ze op straat, leeft ze vanuit haar auto, wordt ze gearresteerd, zit ze een gevangenisstraf uit en in haar meest donkere periode overweegt ze zelfs zichzelf van het leven te beroven.

Maar vanuit deze hopeloze en uitzichtloze situatie herontdekt Verona van de Leur zichzelf, richt zij zich op en opent ze op eigen krachten de poort naar een succesvolle carriere als entrepeneur.

Na publicatie van haar nietsverhullende 2de biografie (voorjaar 2020) verteld ze over haar successen, de harde onsmakelijke werkelijkheid van de tops(turn)sport, haar diepte punten en hoe ze weer opstond, keer na keer. Voor als je een power vrouw in het echt wilt ervaren.

Open, kwetsbaar, veerkrachtig en inspirerend.

Tickets

Gegevens

Datum:
11 mei 2020
Tijd:
20:30 - 21:15
Kosten:
€34.50
Evenement Categorie:
liveby.nl

Locatie

Theater aan de Slinger
Slinger 40 Houten 3995DE Nederland + Google Maps

Organisator

Liveby
E-mail:
contact@liveby.nl
Bekijk de site van Organisator
Ga naar de bovenkant